Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію, на якій позує, лежачи біля басейну. Цей знімок незвичайний тим, що зроблений з висоти, з незвичайного ракурсу. На ній чорне боді, яке підкреслило струнку фігуру, довгі ніжки і ледь прикриває груди. У підписі до фотографії Віра Брежнєва кокетливо написала: "Літо, я до тебе готова".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки. Фоловерів в захваті від такого сонячного кадру і засипають Віру компліментами в коментарях. Однак, деякі помітили, що співачка старіє, і більше не носить бікіні.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.