У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля.

У ЗМІ і соцмережах вже кілька днів обговорюють весілля Потапа і Насті. І хоча знімати на території ресторану, де проходило свято, журналістам заборонили, зіркові гості самі все показали й розповіли. Не стали приховувати подробиці і новоспечене подружжя – і Потап і Настя, вони продовжують викладати фото зі свого свята.

А відразу після весілля молодята вирушили до Туреччини у медовий місяць. Звідти парочка публікувала гарячі фотографії з пляжів та яхти, у яскравих образах. Та цього разу Олексій повідомив, що вони з Настею вже повернулися додому, але їх медовий місяць триває.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"#honeymoon триває! Правда я В Одесу на концерт з @mozgiband, а @kamenskux на свої концерти! #bearanddiamond", - написав Потап у підписі до фотографії, яка була зроблена біля літака, який, за чутками, Олексій подарував Насті на весілля. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію, фоловери у захваті від цього романтичного фото і засипають молодят комплементами в коментарях до фото. А також багато нахвалюють шоколадний загар парочки.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.