Нещодавно в Україні завершився показ реаліті-шоу "Холостяк 9". Фіналістка проекту з Києва Дар’я Квіткова стала переможницею проекту й отримала належну увагу від Микити Добриніна.

Екс-холостяк приголомшив відвертим зізнанням - вони з Дар'єю досі разом. Часто такі проекти сприймають лише, як шоу. Однак як Добринін, та і Дар’я Квіткова підтвердили свої стосунки та розповіли, що ще півроку після зйомок мусили зустрічатися таємно.

"Раніше я думав, що вже звик до самотності. І як зараз я щасливий зустріти тебе, неймовірну, мудру, легку дівчину, яка переконала мене в протилежному. До сих пір дивуюся, як швидко пролетіли останні півроку. Пам’ятаєш, як весь цей час ми таємно зустрічалися, літали різними рейсами, приїжджали додому з різницею в десять хвилин, щоб нас ніхто не засік, як їздили в машині в чорних окулярах і просто посміхалися у відповідь, коли нас запитували: чим закінчився проект “Холостяк”?" - заявив український ведучий.

Переможниця шоу не залишилася осторонь і також активно продемонструвала свої теплі почуття в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Нарешті це сталося. Стільки переживань та підтримки. Стільки обіймів і розмов. Спасибі, що завжди поруч. Спасибі, що ми пройшли це і наші відносини стали тільки міцніше. Ніхто не підозрює, як мені з тобою пощастило✨ Далі - більше", - написала вона.

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк": "Їсти вдома нічого".

Раніше Знай.uа повідомляв, "Холостяк" Добринін розповів, як добився успіху.

Також Знай.uа писав, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.