Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками новими фото у соціальній мережі Instagram. Вона часто з'являється на фотографіях в сексуальних і водночас ніжних образах. Так, на цей раз артистка опублікувала нову зворушливу історію.

Зірка втілила в життя свою дитячу мрію в реальність і побувала на Ніагарському водоспаді. Відео з подорожі Тіна опублікувала в Instagram.

Днями Тіна Кароль вирушила до США, де відвідала Ніагарський водоспад і покаталася на туристичному судні. Свою довгоочікувану подорож зірка зняла на відео, яке пізніше з'явилося на її фан-сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В кадрі співачка позує у дощовику і ділиться з фоловерами враженнями від перебування біля водоспаду. За словами Кароль, це непередавані відчуття, які необхідно відчути кожному.

"Це була моя дитяча мрія. Ось ця частина Ніагарського водоспаду в Америці, а ми зараз в Канаді, через річку… Тут так багато людей, всі одягнені смішно. Зазвичай, я не є блогером, але це повинні побачити всі", – каже Тіна.

Останнім часом співачка все частіше проявляє любов до чорно-білих світлин, адже у неї в профілі Instagram вони з'являються все частіше. Так, нещодавно Тіна опублікувала фото, де позує в незвичному образі.

Нагадаємо, Тіна Кароль в образі фехтувальниці осідлає ваші найсміливіші фантазії: екстремальне декольте.

Як повідомляв портал Знай.ua Кароль похвалилася трепетним кадром, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому платті з глибоким декольте, розшитій червоними і чорними нитками.

Також портал Знай.ua писав про те, що розкішну Тіну Кароль запідозрили у новому романі: очі світяться щастям.