Молодята Настя Каменських і Потап проводять медовий місяць у Туреччині і активно діляться спільними фото, іноді навіть еротичними. Так, Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці ніжне фото, на якому вона притиснулась до Потапа своїми булочками.

У своєму Instagram Каменських опублікувала фото, на якому вона позує на яхті в леопардовому купальнику, тісно притулившись сідницями до новоспеченого чоловіка.

Як видно на фото, артисти кайфують від товариства одне одного і насолоджуються медовим місяцем. Шанувальники в захваті від цієї публікації і засипають солодку парочку привітаннями та побажаннями. Багато фоловерів кажуть, що збулася мрія їхнього дитинства і зоряний дует нарешті одружилися.

Знімок викликала шалені емоції у підписників.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

"Настя ти з Потапом. Ви дуже сексуальні", "Потап, ти дивися не в далечінь, а на Настю. Любові Вам!" "Бейонсе і Джей Зі відпочивають в стороні. Неймовірно круті", "Це ж скільки ще нас чекає цікавих фото? Після довгих років приховування їх прорвало", "Настя! У вас будуть гарні діти!", - пишуть у коментарях під фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.