Минулого тижня зустріч Гоші Куценко та Олексія Воробйова закінчилась раптовим інцидентом. Знаменитості влаштували бійку в розкішному столичному ресторані "Асаки". Що стало причиною конфлікту, не уточнюється.

Бійка сталася просто в туалеті закладу під час приватної вечірки.

"Це був світський раут. Льоша був запрошеною зіркою. І весь вечір він перебував у самому лучезарном настрої. Багато жартував, спілкувався. Потім під'їхав Гоша. Що сталося далі, я толком і не зрозуміла. Один іншому щось сказав. Куценко вийшов. Воробйов за ним. А через якийсь час туди побігли люди, охорона... Хтось навіть почав дзвонити в поліцію. Я ж тільки бачила, як всіх виводили", розповіла Карматкова.

Гоша Куценко і Тетяна Карматкова

За її словами, словесна перепалка між акторами почалася ще в залі закладу. Куценко вийшов до вбиральні, а Воробйов пішов за ним. Незабаром почався шум і переполох. У чоловічій вбиральні актори влаштували бійку, туди побігли охоронці. Хтось викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що обидва лихих секс-символи не постраждали і відмовилися від госпіталізації.

Олексій Воробйов і Гоша Куценко знайомі вже багато років. Навесні 2013 року зіркові друзі разом знімалися у фільмі "Скарби озера Кабан" режисера Дмитра Коробкіна.

Спільні зйомки ще більше згуртували артистів, тому складно повірити, що між ними могла пробігти чорна кішка. Що стало причиною конфлікту досі невідомо, а самі знаменитості від коментарів відмовилися. Тож прихильникам, які цікавляться їхнім життям, залишається лише здогадуватись.

Гоша Куценко і Тетяна Карматкова