Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографії, на яких позує в ніжному образі, яким здорово здивувала шанувальників.

На знімках Кім Кардашьян постала в білому костюмі оригінального фасону, декорованому стразами і блискітками. Цей наряд сильно облягаючий, тому підкреслює всі соковиті форми і спокусливі вигини моделі. На її ногах симпатичні босоніжки білого кольору в тон всьому вбранню. Кім відображена на дивані в різноманітних позах, а на останньому фото вона позує з дизайнером і дочкою, яка допомагала створювати цей образ. У підписі до фотографій Кардашьян написала: "Спасибі, Доменіко! Я сподіваюся, що Норт була хорошим помічником".

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.