Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке вельми здивувало її шанувальників.

Річ у тому, що співачка вирішила показати свої експерименти із зовнішністю. Як видно на фото, у Лободи сліпуче чорне волосся. Тільки от не зрозуміло, перука це, чи зірка дійсно перефарбувала волосся у темний колір. Також шанувальники зазначили, що у Лободи неприродно довгі ноги, а сама вона в коротенькому платтячку, яке підкреслює фігуру і соковиті принади. В руці артистка тримає пістолет, з яким, мабуть, з'явилася і в кліпі, який вона презентує у вівторок, 4 червня.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.