Буквально нещодавно хореограф Діма Коляденко шокував фанатів несподіваним вчинком. На конкурсі Miss Blonde Ukraine-2019 він разом зі співачкою і колишньою дружиною Іриною Білик виступали на сцені.

Прямо під час концерту Коляденко опустився на одне коліно перед екс-дружиною і вручив їй величезну обручку з діамантом. Хореограф зізнався Ірині в коханні та знову запропонував їй вийти за нього заміж. Про це пише Clutch.

"Іро, я все пробачу. Можливо, добре, що ми розлучилися. Але найголовніше – дуже хочеться маленьку дівчинку, третю. Щоб у неї було хвилясте волосся, як у тебе. Одним словом, Іро, виходь за мене заміж", - заявив він.

Білик відповіла, що вона і так заміжня, але обіцяла подумати. Відзначається, що Ірина в шлюбі з Асланом Ахмадовим з 2015 року і разом вони виховують трирічного сина.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Ірина Білик розповіла підписникам про ВІЛ-статус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик проговорилася про місце і дату весілля Аліни Гросу.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут вперше показала дружну сім'ю і молоду маму.