У фіналі популярного проекту СТБ "Холостяк" головний герой Микита Добринін вибрав киянку Дарину Квиткову. Днями вийшов спеціальний випуск пост-шоу "Як вийти заміж" з Розою Аль-Намрі, в якому пара з'явилася разом і розповіла про те, як склалося їхнє життя та відносини після закінчення проекту.

Микита та Даша стверджують, що залишилися разом і дуже щасливі тим, як розвиваються їхні відносини. Навіть в студії програми вони були ніжні один з одним і трималися за руки.

"Я вдячна цьому проекту за те, що все так сталося, я стала сильнішою, я виросла внутрішньо, але головне, що мені дав проект – це Микита. Я відчуваю, що кохана, кожен день. Ми прокидаємося і кожен ранок починається з обіймів", - зізнається Даша.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після закінчення шоу пройшло півроку і за цей час Даші та Микиті доводилося стикатися з труднощами. Адже до виходу фінального епізоду вони не могли з'являтися публічно разом і їм доводилося ховатися і зустрічатися там, де їх не побачать.

"Мені подобається, що в наших відносинах не зникає романтика, не пропадає радість зустрічей. Коли я приходжу пізно ввечері додому, Даша з радістю мене зустрічає. Минуло більше півроку, і це не втрачається. Я хочу, щоб так і продовжувалося. У цій стабільності і є розвиток відносин, коли ви хочете бути краще один для одного", - говорить Микита.

Пара планує жити разом, і в ефірі пост-шоу Микита подарував дівчині ключі від нової квартири, яку вони збираються облаштовувати удвох.

Нагадаємо, Добринін показав труднощі таємних відносин.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостяк" Добринін шокував відвертим зізнанням.

Також Знай. ua писав, що Микита Добринін зізнався в коханні своїй обраниці.