Греко-український співак Андреас Павлоу (Andreas) представив свій новий трек "Ти будеш моєю". Виконавець розповів порталу "Знай.ua" про особливу історію, яка пов'язана зі створенням цієї роботи.

"Новий трек — як завжди про любов, про завоювання жіночого серця, про те, що не варто чекати знаків або стусанів — потрібно ризикувати і завойовувати свою любов відразу ж, як тільки вона з'явиться на горизонті", - розповів Andreas.

Andreas

"Мій друг довго добивався уваги дівчини, яка ніяк не реагувала на його залицяння. Ми з ним часто обговорювали цю ситуацію, я, по мірі можливості, давав йому поради, як в тій чи іншій ситуації вчинити. Так-так, не тільки дівчата обговорюють особисті відносини між собою, але і хлопці теж. Вся ця історія тривала близько півроку, в результаті я йому порадив зустрітися з нею і, як кажуть, "взяти бика за роги", - поділився співак.

Він зізнався, що бували дні, коли друг настільки хвилювався за свої стосунки, що міг подзвонити серед ночі і просити поради.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Andreas

"Власне, моє терпіння теж вичерпалося, і ми вирішили що йому треба зустрітися з нею і сказати просто: "Ти будеш моєю"! Чітко, впевнено поставити фінальний переможний акорд в їх відносинах. Все так і сталось, і знаєте, що вона відповіла: "Я думала ти цього ніколи не скажеш!" Всім чоловікам на замітку, іноді треба бути більш наполегливим, щоб завоювати чиєсь серце", - розповів співак.

Співак вважає, що пісня вийшла життєствердною, танцювальною і з грецьким колоритом, що йому дуже близько. Найближчим часом плануються зйомки кліпу, які пройдуть в Греції. Зараз співак зі своєю командою шукає дівчину, яка зіграє головну роль у відео.

Нагадаємо, раніше Andreas прокоментував "Знай.ua" пісенний конкурс "Євробачення-2019", який проходив в середині травня в Тель-Авіві.

Як повідомляв "Знай.ua", торішній представник України на пісенному конкурсі MELOVIN поділився своїми спогадами щодо Євробачення.

Також "Знай.ua" писав, що з'явилися яскраві фото Вєрки Сердючки з Ізраїлю, де вона щосили веселилась і готувалась до виступу у фіналі.