Знамените подружжя Вікторії та Девіда Бекхем рідко ділиться подробицями та фото з особистого життя. Однак нещодавно такі рідкі кадри потрапили в мережу.

Світлинами поділилася Вікторія Бекхем на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instsgram.

Вона опублікувала знімок, на якому постали сини Бруклін, Ромео і Круз, а також їх сестра і єдина донька зіркових батьків Харпер. Менше ніж за добу, пост набрав більше одного мільйона лайків і тисячі коментарів. Шанувальники щасливі, що сім'я Бекхемів знаходить час для спільного відпочинку.

Окрім цього всесвітньо відома дизайнерка показала більше світлин в stories.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окрім цього футболіст Девід Бекхем також опублікував фото з донькою. Однак у нього кількість лайків ще більше вражає – два з половиною мільйони! Глава знаменитого сімейства подякував Майамі за прекрасний, насичений відпочинок, за чудово проведений тиждень і запам'яталися на все життя емоції.

Нагадаємо, що у Лос-Анджелесі (США) встановили пам'ятник зірковому футболістові Девіду Бекхему.

Як повідомляв портал Знай.uа, не так давно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Девід Бекхем опублікував фото, на якому постав перед своїми шанувальниками в досить сумному образі: беззубим і лисіючим.

Також портал Знай.uа писав, що Бекхем жорстоко поплатився за розмову по телефону: фото з залу суду.