На минулі вихідні українські шанувальники "Гри престолів" зазнали величезного розчарування. Був скасований приїзд Річарда Брейка і його візит на Kyiv Comic Con. Як стало відомо, зірка не приїде через госпіталізацію близького родича актора, який зараз знаходиться в критичному стані. Таку заяву оприлюднили організатори фестивалю.

Гра Престолів
Гра Престолів

"Ми повинні були їхати зустрічати Річарда Брейка, замість цього отримали повідомлення: його найближчого члена сім'ї госпіталізовано в критичному стані, і він не зможе приїхати... Ми розуміємо і поділяємо величезне розчарування тисяч шанувальників", – сказано в офіційній заяві.

Гра престолів
Гра престолів

Річард Брейк спеціально для українських шанувальників записав відеозвернення. Організатори фестивалю опублікували його на офіційній сторінці. У відео голлівудський актор вибачився перед тими, хто придбав квитки на Kyiv Comic Con і з нетерпінням чекав зустрічі зі своїм кумиром. Разом з тим, зірка "Гри престолів" запевнив, що колись він таки приїде до Києва і компенсує розчарування його фан-групи за скасованої зустрічі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Гра Престолів
Гра Престолів

Представники Kyiv Comic Con запевнили, що всім, хто купував фото і автографи з Річардом, гроші будуть повернуті.

"Ще раз приносимо свої вибачення. Це найгірше, що траплялося з нашим фестивалем за 5 років", – додали організатори.

Сподіваюся, стан родича Брейку стабілізується, а сам Король Ночі коли-небудь таки доїде до України.

Нагадаємо, Фінал Гри престолів довів до ручки Джона Сноу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мати драконів Емілія Кларк розповіла про роль у "50 відтінків сірого".

Також "Знай.ua" писав про те, що Емілія Кларк розповіла, чим обернувся для неї фінал "Гри Престолів".