Весілля популярної української співачки Насті Каменських і продюсера Потапа відбулася 23 травня. Однак тільки тепер, коли наречені вже приїхали з медового місяця, стало відомо про те, що музикант був хворий на торжестві.

Стало відомо, що наречений захворів за кілька днів до весілля ангіною. Це і стало причиною того, що коли Потап читав свою клятву в любові і вірності, його було ледве чути.

"Голос Потапа було ледве чутно. Кажуть, за тиждень до церемонії він захворів ангіною і до цього дня ще не одужав остаточно. Але першого подружнього поцілую це не завадило", - сказано в повідомленні.

При цьому відразу після розкішного весілля, на якій були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу, Потап і Настя вирушили у весільну подорож до Туреччини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З жаркого курорту парочка публікувала романтичні фотографії. Так, вони показували, як відпочивають на пляжах і яхті. Під новим знімком, де вони позують на тлі літака, репер повідомив, що вони з Настею вже повернулися додому, але їх медовий місяць триває. І це незважаючи на те, що Потап і Настя на час опиняться в різних місцях.

"#honeymoon триває! Правда я В Одесу на концерт з @mozgiband, а @kamenskux на свої концерти! #bearanddiamond", - пише Потап.

Фанати активно обговорювали публікацію і прийшли в захват від романтичної фотографії. Багато засипали їх компліментами і відзначили шоколадний загар пари.

Нагадаємо, спокуслива Каменських притиснулася до Потапа попою, як у Кім.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських залишила Потапа в медовий місяць.

Також Знай. ua писав, що Каменських і Потапа довелося розлучитися.