Народна артистка і відома українська співачка Софія Ротару вперше показалася фанатам після хвороби. Про це повідомляє видання Сlutch.

71-річна Ротару довгий час не давала концерти і не з'являлася на публіці. Відомо, що артистка хворіла, в результаті чого сильно схудла і втратила частину волосся.

Але зараз Ротару повернулася в колишню форму. На 18-річчя своєї внучки зірка виглядала доглянутою, здоровою та свіжою.

Також Софія опублікувала відео в соцмережі Instagram, в якому підтримала учасницю шоу «Голос. Діти» Аделіну Іордакі. Фанати припустили, що Ротару остаточно одужала.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прогулялася в Лондоні в піджаку на голе тіло. Дівчина дуже швидко подорослішала і стала моделлю, а зіркова бабуся, схоже, тільки рада.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Софії Ротару Руслан Євдокименко на особистій сторінці в Instagram опублікував новий знімок своєї мами.

Також портал Знай.uа писав, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.