Українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру і живе в Росії, вирішила повністю змінити своє життя. Вона призупинила концертну діяльність і повністю звільнила свою команду.

Артистка вирішила розпрощатися зі своїм концертним директором Михайлом Успенським, його дружиною Катериною, яка працювала PR-менеджером і навіть з адміністратором. Всі вони довгі роки працювали з Кароліною.

В оточенні вокалістки пояснили, що Лорак перестали влаштовувати фінансові схеми, за якими працював її концертний менеджер.

Також стало відомо про сильному скороченні концертного графіку співачки. Її найближчий концерт запланований на серпень. Зараз артистка перебуває в США і розповідає шанувальникам про те, що у неї починається нове життя і незабаром вона має намір випустити нову пісню.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Скоро нова пісня! Нове життя! Ви готові?", - коротко написала Ані Лорак в Instagram.

Шанувальники прийшли в захват про новини про нову пісню, однак поставилися до неї з деяким скепсисом, зазначивши, що дует з Лазарєвим вони чекають вже кілька років.

[quote author=""]

"а коли дует з Лазарєвим?💥", "Каролиш, а скоро - це в цьому місяці/році? 🙈😂❤️", "А пісня буде весела чи сумна? 🙈", "Коли дует з Лазарєвим", "Кароліна, ми всі чекаємо дует з Лазарєвим🙏🏻❤️ скоро буде?🔥", "Завжди готові! Невже знімаєте кліп на Нову Літню пісню про яку говорили на радіо? 🙏💜💜💜💜🎉🎤", " Заберіть мене в Америку!!!😍", "Сподіваюся, це скоро і правда СКОРО😂", " Дуже чекаємо!💋", "Хорошого проведення часу🙌🏻", "яким богам молитися, щоб скоро було реально скоро", " Каролиша, а нам "скоро" чекати довго або неть, просто цікаво в якому році вийде нова пісня 😂. А то дует з Лазарєвим вже як 10 років чекаємо 😂", - пишуть шанувальники.

Відомо, що колишні співробітники Лорак вже знайшли собі роботу і влаштувалися в продюсерський центр Михайла Гуцерієва.

Нагадаємо, Лорак шокувала фанатів дивним обличчям.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак зворушила мережа чарівним фото з донькою.

Також Знай. ua писав, що голі соски Лорак довели мережу до істерики.