Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує, очевидно, в салоні гастрольного автобуса в Німеччині в дивному образі.

На фото, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в незвичайному "одягненому" образі. Незвичайний він тому, що останнім часом шанувальники бачили на сторінці співачки лише фото та відео з концертів, на яких вона позує в напівголих шатах. Адже саме так виглядають її сценічні костюми, за які Лорак все частіше критикують.

На фотографії, яку тепер опублікувала артистка, вона постала на огляд публіки в стильному вбранні. Лорак відображена в якомусь коридорі, на ній чорні штани і світла блузка, поверх якої співачка накинула чорний піджак. Волосся зірки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі величезні темні окуляри. Однією рукою Лорак тримає величезну чорну сумку, а другою торкається голови. Вона не дивиться в камеру, але мило посміхається про себе.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак загадково написала: "Слухай музику всередині себе". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. "Яка ж красива. Чекаємо премію Ру тв! Голосуємо щодня за вас", "Шикарна... і слів більше немає", "Яка гарна і сонячна, ми нудьгували! Доброго вечора, Кароліночка", "Сонячна! Улюблене сонечко", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.