14-річна донька популярної виконавиці, Маша Полякова вперше вийшла на сцену в якості співачки. Дівчинка вибрала для дебюту досить складну композицію. Перший виступ Маші Полякової пройшов у рамках концерту Comedy Kids, присвяченого Міжнародному дню захисту дітей.

Юна артистка виконала композицію Ріанни "Diamonds". Дівчина чудово відчувала себе на сцені і нічим не видала хвилювання.

Про те, що 14-річна Марія непогано грає, знають всі фолловери її іменитої мами. Оля Полякова часто ділиться відео з домашніми заняттями дочки. Проте дівчина вирішила, що здатна на більше і заявила про себе, як про співачку на концерті Comedy Kids. Про це юна виконавиця пише в мікроблозі і показує відео виступу.

"Ну вот и видео с концерта , я занимаюсь немного больше полугода и уже показываю успехи а всё благодаря моему прекрасному учителю @natam69спасибо вам большое, а у вас есть хобби, и сколько вы этим занимаетесь ? "– ділиться дівчина.

Фолловери починаючої співачки хвалять її за старання і відзначають: " Ты умничка,трудолюбивая и старательная.Всё и сразу никогда не бывает.Но маленькие и уверенные шажочки переростают потом в широкие шаги!И хочу ответить тем,кто критикует-научитесь радоваться людям и начните критику с себя.Время все расставляет на свои места😉❤️❤️❤️", "Як для пів року просто чудово, ти велика молодчинка. Не звертай уваги на негативні коментарі, адже вони тільки заздрять. 😍😍😍", " Класс!Очень круто!👍💙"

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.