Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке є фрагментом нового кліпу співачки на пісню "Пуля-дура", і яке здорово здивувало її шанувальників.

"Ну як Вам, наше нове творіння, котики? #Пулядура #прем'єра. Повне відео в шапці", - написала Світлана Лобода. У кліпі вона з'явилася в різних вельми пікантних образах, що сподобалося не всім її шанувальникам. Так, в якийсь момент вона читає реп, є моменти, де вона позує в образі ковбойки і навіть повії. Більш того, в кліпі є кілька кадрів "полунички". Однак більшість все ж в захваті від нової пісні та кліпу зірки, і засипають її компліментами в коментарях до відео. Відзначимо, що за кілька годин кліп зібрав на YouTube майже 300 тисяч переглядів.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.