Учасники гумористичної студії "Квартал 95" досить рідко діляться подробицями особистого життя. Винятком стали хіба що Олена Кравець, яка не може натішитися власними дітками, і Володимир Зеленський, якому, в світлі нинішніх обставин, доводиться значно частіше бувати з дружиною Оленою на людях.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Не так давно актор студії "Квартал 95"і один з друзів Президента України - Степан Казанін, оголився і виставив пікантне фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На ньому тільки краватка-метелик, а в руках сценарій "кварталу". При цьому далеко не всі фанати оцінили фігуру Казаніна, багато хто радить йому піти в спортзал і підкачатися.

"Нове життя-нові костюми. Шоубізнесмазафака!" - підписав фото Степан.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Варто відзначити, що фото з'явилось і в офіційному Instagram-акаунті студії "Квартал 95".

Підпис під фото повідомляє, що:
"Як працювати в літню спеку? А ось так".

У коментарях люди розділилися на два табори: хтось сприйняв це з гумором і жартує, а хтось різко негативно висловлюється.

"Стьопа, ви гарний. Кращий актор в Кварталі", "Знущаються над тобою, капець", "Негарно", "О, Господи", "Ось, до чого тебе ЖК довів!", "Футбольний клуб Ексгібіціоніст. Граємо до гола.", "Трусів теж немає? Тільки гумка?", "При Вові такого не було!" "Трусики і бусики", "Тільки підкачатися всім треба б", "Ну, побачили зверху, а нижня частина тіла як працює у спеку?", "Ооо, клас без ліфчика", "Так, комарам сподобається", "Підкачатися не завадило б", "Ммм, сосочки", "На турнік пора"

Нагадаємо, слуга народу поділився страхами з українцями.

Як повідомляв "Знай.uа", Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський зупинить "бізнес на крові" в Укроборонпром.