Популярний російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують роман з українською співачкою Ані Лорак, не перестає тішити шанувальників новими фото і відео зі свого особистого життя. Не дивлячись на те, що він хотів закрити всі соцмережі після Євробачення, в чому зізнався в інтерв'ю Регіна Тодоренко, свої слова діями він не підтвердив на радість усім фанам.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

На цей раз виконавець порадував шанувальників селфи з новою, короткою стрижкою і интересутеся у фанів, як їм його зміни.

"Коротка стрижка! Голосуємо! Так/ні?" - питає Лазарєв.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

В коментарях шанувальники відгукнулися моментально, багато хто відзначив, що ця стрижку йому личить:
"І ти туди ж", " Не Дорн, звичайно. Але норм", "Психонув?", "Я подумала Білан", "Волосся не ноги - відросте", Ні, довгий чубчик набагато крутіший. Відразу такий брутальний", "Ні! Жах", Сергій В'ячеславович, а як же Ваш прекрасний чуб?", "Оооо так, жарко ж, а про аргументи мені варто промовчати... ох вже це заміжжя", "Приховувати орієнтацію чи ні? Голосуємо", "Ні, я звичайно все розумію, але блін, не як Білан же. Вам чуб набагато більше личить!"

Не так давно Лазарєв показав архівне відео зі своїм сином Микитою, чим дуже розчулив шанувальників. В коментарях відзначився і Галкін, який повідомив, що Алла не дозволяє йому вчити такому їх дітей.

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомлялося раніше, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Також портал Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичний відеозвернення до Лазарєву.