Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим, давши досить відверте інтерв'ю для видання InStyle Russia. Так, парочка поділилася подробицями спільного життя, а Регіна раптом зізналася, що іноді буквально ненавидить Влада.

"Сьогодні я була на акторському тренінгу. Як же все-таки цікаво вивчати людей, пірнати у свого партнера, шукати в собі і в ньому нові фарби...Один хлопець з нашої групи задав питання: «А як грати любов , якщо я цю людину в житті ненавиджу???😤»
Спантеличив нас усіх, але коуч провела паралель між цими двома розжареними почуттями, сказавши: «Любити до ненависті, адже ці емоції завжди ходять поруч. Я от свого чоловіка моментами ненавиджу, а через 2 хвилини знову люблю до божевілля❤️». Мені цей діалог запав глибоко в душу! Адже Я часом теж хочу прибити свого чоловіка @vladtopalovofficial як комара, капцем, але стримую себе, тк розумію, що без нього мені буде самотньо 🙈, та і в тюрму не хочу😆. Яка ж все-таки цікава штука ця любов...", - поділилася емоціями Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз: "Класні , скільки позитиву у ваших очах. Бережіть один одного.", "Оригінальне проведення дозвілля з чоловіком 😊", "Ви - найкраща пара! Красиві, талановиті, бережіть один одного і нехай ваш синочок росте в щасливій родині з мамою і татом! Любові, розуміння і буде вам щастя!", "хмм.. вам ще рано думати про негатив до молодого чоловіка) ось, років до сорока..... може бути😂", "Класна пара! 😘🌷".

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.