Українська співачка і ймовірна дівчина Тілля Ліндеманна Світлана Лобода опублікувала вагітне фото. Про це передає Clutch.

У травні 2019 року українська співачка Світлана Лобода знову стала мамою. Вона народила другу доньку, яку назвала Тільда. Ім'я батька дівчинки Лобода не розкривала, однак серед шанувальників існують домисли, що це може бути лідер культової німецької групи Rammstien Тілль Ліндеманн. Саме він після того, як співачка у жовтні 2018 була госпіталізована і слідом перенесла важку операцію на нирці, приїхав підтримати Світлану Лободу.

Тепер же на офіційній сторінці в Instagram артистка піддалася ностальгії. Вона опублікувала фотографію, на якій позувала з вагітним животиком. Деякі шанувальники припустили, що Лобода знову у цікавому стані.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Як же пасує вагітність", "Дуже багато навантажень на руки, аж всі вени роздулися, не дуже красиво", "Все добре з фото, вагітна природня жінка… Дивно, хто дивиться на руки… На мізки свої подивіться краще… Диванні критики…", "Ти що, вагітна?" – пишуть у Мережі.

Нагадаємо, Лобода полонила відвертим вбранням з кліпу "Куля-дура".

Раніше Знай.uа повідомляв, Лобода в новому кліпі показала таке, що вам і не снилося.

Також Знай.uа писав, Лобода підірвала мережу новим кліпом.