Відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, та продюсер Потап нещодавно офіційно розкрили свої стосунки та одружилися. Після святкування весілля пара відправилася у медовий місяць до Туреччини на приватному літаку. Однак відпочинок пари тривав недовго й зараз вони вже повернулися до роботи.

Весілля Насті і Потапа
Весілля Насті і Потапа

Фанати давно підозрювали, що у Каменських та Потапа роман. Однак чутки офіційно підтвердив саме Потап, який у день весілля опублікував чуттєву пісню "Константа", де зізнався співачці у коханні. Відео на цю композицію також вразило прихильників, адже там були інтимні кадри з життя пари.

Кліп на пісню "Константа" набрав вже понад 4 мільйони переглядів на Yuotube та більше як 100 тисяч вподобань. Цим похвалився Потап на особистій сторінці в Instagram.

"4 мільйони переглядів, так швидко, спасибі @kamenskux і всім вам за ❤️", - лаконічно підписав продюсер світлину з кліпу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Настя Каменських також не пропустила повз цю інформацію. Вона опублікувала відверте фото, на якому вона позує в душі без бюстгальтера. "Бути разом у своєму власному світі ❤
4 000 000 переглядів #константа @realpotap ! Magic of love 😍", - написала співачка.

Раніше Настя Каменських подякувала фанатам за підтримку й зазначила, що хотіла розповісти про особисте також за допомогою творчості. Саме так і вийшло, адже сама співачка незадовго випустила пісню та зворушливий кліп на пісню "Обіцяю", де зізналася в коханні.

Нагадаємо, що Каменських в бікіні засвітила круглий животик, його вже не приховати: трішки вагітна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також "Знай.uа" писав, що медовий місяць Потапа і Насті: закохані блиснули схудлими фігурами на яхті.