Скандальна співачка і народна артистка України Таїсія Повалій, яка окрім того була подругою президента-втікача Януковича, показала затори у Києві. На відео багато хто її просто не впізнав.

Відповідна публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram.

"У Києві затори. Добираємося до Бесарабки, залишилося ще трішки. Наш найбільший ринок", - сказала на відео артистка.

Користувачі мережі підкреслили те, що Повалій виглядає дуже неприродно.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Впізнати неможливо, тому доводиться просто прямо писати: це – Повалій. І це вона в Києві. "Шоу-біз у вигнанні" потроху злітається назад в Україну – з найкращими надіями на зняття санкцій і нові концерти", – написав український політтехнолог Олексій Голобуцький у своїй Telegram-каналі.

Нагадаємо, співачка і народна артистка України Таїсія Повалій проголосувала на виборах президента і викликала справжній ажіотаж.

Як повідомляв "Знай.ua", Таїсія Повалій невдало зробила "уколи молодості".

Також Знай.ua писав про те, що колишня соратниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман дуже здивувала телеглядачів вельми одіозною зміною зовнішнього вигляду.