Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила уривок з прем'єри кліпу на літній хіт "Я не святая", засвітивши ідеальну фігуру у відвертому блискучому боді і колготах. Так, артистка спростувала чутки про зраду її коханого чоловіка з пишногрудою білявкою, зізнавшись, що весь цей час вони разом працювали над відеороботою. Варто зазначити, що для зйомок Віра обрала нічний Київ, а на задньому фоні добре видніються вулиця Пушкіна і бульвар Тараса Шевченко.

"Поки Костянтин Меладзе @meladzemusic , за повідомленнями журналу Стархіт , гуляє в клубі , пірнаючи в бюст невідомої пишної блондинки, ми з ним же приготували нашу нову відео-роботу 🤪 . І коли він усе встигає....?! 🤷🏼‍♀️ Хоча .... і #ЯнеСвятая
#инстаграмщица #тяжелыйлюкс
ПРЕМ'ЄРА!!", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Ідеальна краса😍😍😍😍 хочеться дивитися і переглядати❤️", "Вражаючий кліп про те. як для люблячої душі не існує рамок і заборон! Тільки ви. Вірочка так можете!", "Ну і хуліганка 😜", "ОГООООО😍💔⚡️⚡️⚡️⚡️ Цікаааво🧐", "Розкішний кліп ❤️😍 вітаю 🥳🥳🥳", "Нереальна!!!! Красива😍".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.