Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим фото на одному з концертів у рамках власного туру "Корочева ночі". Так, артистка приміряла рожеву перуку і облягаючий блискучий комбінезон з масивними каменями, але шанувальники розкритикували такий дивний образ.

"Житомир, зустрічай! 🙌
Скасовуємо всі плани на вечір і йдемо на шоу "Королева Ночі". Адже це буде незабутньо ", - запропонувала всім Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Господи шо за фотка", "Я спочатку подумав що це Жанна Агузарова !", "Хороший образ, але куди дивилися при виборі фотографії? Що з обличчям?", "Фотка звичайно залишає бажати кращого😱", "Ну і фото!З фільму жахів).

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.