Український актор і шоумен Євген Кошовий є улюбленцем публіки. Він став відомим завдяки шоу «Вечірній квартал», а також всіляко підтримував Володимира Зеленського на шляху до президентства.

Але Кошовий має успіх не тільки в медіа-шоу, але і в особистому житті. Разом з дружиною Ксенією він виховує двох дочок: 11-річну Варвару і 4-річну Серафиму.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Нещодавно комік показав своїм фанатам в Instagram нове фото. На ньому зображені його дочки, одягнені в красиві сукні. Обидві дівчинки були нафарбовані, а у молодшій помітили не те фату, не то вуаль.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"До свята готові", — говорить підпис під знімком.

Фанати не пройшли повз публікації і тут же почали її коментувати: «Боже які красуні», "Як таке можливо, щоб дівчатка взяли все найкрасивіше від батьків, красуні", "Красуні", "Дітки цукерки", "Чудові дівчата. Добра вам і здоров'я!".

Нагадаємо, Зеленський поцілував Кошового "по-дорослому" на сцені Квартал 95

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Улюбленець Зеленського кардинально змінив імідж

Також Знай.ua" писав про те, що Лисого колегу Зеленського затроллили на Лізі Сміху