Українська співачка Тіна Кароль поділилася новою фотографією на сторінці у соціальній мережі. Про це передає Clutch.

Фотографії Тіни Кароль, які періодично з'являються на її сторінці в соцмережах, нікого не залишають байдужим. Зазвичай це яскраві чуттєві образи у відвертих вбраннях. Підігріває фанатів і неймовірний сексуальний підтекст знімків, які викликають шквал коментарів і зізнань у коханні. Також Кароль публікує кадри з архівних фотосесій, від яких підписники залишаються у захваті.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, українська виконавиця на офіційній сторінці в Instagram, за якою стежить більше 955 тисяч осіб, показала фотографію з минулої зйомки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ця серія фотографій просто приголомшлива. Я в абсолютному захваті", "Тіна, не вбивай нас своєю красою, але комусь же дістанеться цей Кенгурушик", "Можна матюкатися? Боже, Тіна-а-а, ну що за краса, слів немає, не можна бути такою красивою", "Просто чудова красуня. Неможливо відвести погляд, просто чарівна. Як мені подобається твоя натуральна краса, вона мене заворожує" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, Лорак розслабилися після розлучення, фанати благають одуматися.

Раніше Знай.uа повідомляв, колишня Дана Балана захопила напівголими знімками.

Також Знай.uа писав, Кароль спокусила фанатів однією лише "посмішкою на мільярд".