Виявилося, не тільки б'юті-бізнес приносить Кім Кардашьян мільйонний дохід, вона - прямий нащадок першого шотландського короля.

Це вдалося з'ясувати завдяки дослідженням видання Daily Record щодо родинних зв'язків і шотландських коренів Кім Кардашян. Джерело пише, що 38-річна знаменитість є далекою родичкою першого шотландського короля, а також відомого бійця Конора МакГрегора.

Кім і всі її сестри є прямими нащадками національного героя Роба МакГрегора, який у часи життя був відомий як Роб Рой. Також ця спорідненість робить її родичкою першого шотландського короля Кеннета I, який правив країною в 843-858 роках. Журналіст місцевого видання виявив їх зв'язок завдяки донці Кортні Кардашян Пенелопи, друге ім'я якої Скотленд.

"Я був впевнений, що у них повинні бути родичі в Шотландії. Але я не підозрював, що їх генеалогічне дерево сягає так далеко в історію нашої країни. В принципі, Кім могла б претендувати на трон", - зазначив журналіст.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.