Дитячий міжнародний конкурс "Нова хвиля" пройшов у Криму. Перемогла в конкурсі 9-річна Аліса Голомысова, яку вважають протеже примадонни російської естради.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У конкурсі Нова хвиля також брала участь дочка Алсу Мікеллі, чия перемога на "Голос. Діти" стала величезним скандалом.

Фаворитом глядачів на конкурсі був білорус Ярослав Соколиков. Однак йому вдалося зайняти лише третє місце. У той же час Аліса посіла перше. Багато відзначили, що дівчинку з самого початку конкурсу всюди супроводжували камери.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Голомысову вважають протеже Алли Пугачової. Експерти будують припущення, що коли телеверсія конкурсу, то може початися скандал, який стане навіть крутіше того, що сталося з донькою Алсу на "Голосі".

Фаворитка Пугачової ходила в її школу. Так, завдяки Аллі Борисівні Аліса з'явилася в новорічному вогнику на головному російському телеканалі. Крім того, дівчинці вдалося дійти до фіналу у конкурсі "Голос. Діти".

Раніше повідомлялося, що багатьох шанувальників дуже налякав новий знімок, який змусив думати про гірше. Так невдало пожартував Максим Галкин, опублікувавши фото з Примадонною в траурних тонах.

Гуморист розмістив у своєму Instagram знімок із зірковою дружиною, при цьому зробив його з допомогою фоторедактора чорно-білим.

Нагадаємо, Галкін заговорив про розлучення з Пугачовою і втечу з країни.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін показав справжню Пугачову, фанатки в розпачі.

Також Знай. ua писав, що Галкін показав "похоронне" фото.