Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, позуючи в розкішному костюмі тілесного кольору від культового бренду Max Mara. Так, артистка поділилася кількома правиласми стилю, адже багато прихильниць мріють виглядати, як Ольга.

"Мої правила стилю:
🌂 Одяг має відповідати погоді і нагоді. 👗 Однотонність є гарним тлом Вашому личку. 🎩 Ніякого епатажу. За фріковим поглядом завжди ховається бажання хоч якось привернути до себе увагу. І нерозрадна самотність .
👖Одяг має бути за розміром. Надто тісне та куце вбрання виглядає вульгарно. Велике - неохайно
👛Обираю одяг з натуральних тканин. 👘 Стильним є вбрання без терміну дії . Плаття ношу по 10 років. Вважаю безвідповідальним купувати сукенки кожного сезону. ", - поділилася цікавинками Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Цікаво,а зручно в таких довгих штанах як на фото?🤔", "💯 правда)) Стильний образ))", "Якісь штанки такі довгі, то тепер так модно?", "Штани виглядають неохайно.", "Неймовірна😍", "Не в кожного вистачить грошей на такі наряди! Олю!не забувайте! Україна не Європа, де елегантні плаття купують за копійки!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.