Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадрами з тренування. Тренером телеведучої є партерша по паркету екс-холостяка Іраклія Макацарія - Яна Заєць.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На фото Ольга і Яна сидять на підлозі в танцювальному залі. Фреймут одягнена в блакитний костюм від бренду її доньки Злати, що вона і прорекламувала в підписі до кадру. А її тренер позує в класичному чорному спортивному вбранні і з загадковою посмішкою дивиться на свою підопічну.

"Тренування з Яною Заєць в одязі від Злати Мітчелл" - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У комментриях фолловери Фрймут реагують неоднозначно:

"Готуєтеся до "Танців з зірками"?", "Дуже стрункі", "Одежинка, як з барижного ринку. Але пропіарити нащадка необхідно", "Ніколи не дивилася танці з зірками, але якщо ви будете там - перегляну всі випуски", "Ви прекрасна. Танці тільки додають сексуальності", "Я б хотіла подивитися на танцюючу Ольгу", "Просто реклама одягу від Злати. танці тут ні до чого".

Фреймут відповіла своїм шанувальникам в коментарях, що на шоу не збирається.

Варто відзначити, що одяг від Злати Мітчелл не особливо користується попитом серед українців і через зовнішній вигляд, і ерез ціни, саме тому фоловери Фреймут вирішили, що Ольга просто захотіла попіарити бренд дочки. На офіційній сторінці "Одягу від Мітчелл" можна знайти безліч негативних коментарів.

"Мда, ціни звичайно", " Жахливий несмак...дешево і погано", "За що така ціна? Чим тканина цінується, хто шив?"

"І що там є такого? вау ?? ні .. як і тисячі інших костюмів тільки лейбочка індивідуальна", Блін, яке убозтво", "Я б і 100 гривень не дала".

Нагадаємо, Фреймут показала, чим займається з Кухар на дивані.

Раніше Знай.uа повідомляв, Педан потроллив Івлєєву, Варнаву і Дорна.

Також Знай.uа писав, що Оля Фреймут показала рідкісний кадр з молодшою донькою.