Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим фото з одного з концертів у рамках туру "Королева ночі". Так, артистка приміряла дуже незвичайне вбрання, виступаючи в головному уборі, що світився, блискучих лосинах і довгій накидці з масивними кулями.

"Добрий вечір, Україно!!!", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Наряд у вєрки Сердючки спіонерили?", "Оля, що за наряди масонські?", "Чіткий депутатський прикид ! 💪👍", "Ви красуня👍", "Ви як завжди прекрасна!!!", "Красуня 😍😍😍".

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.