Новина про те, що відомий російський продюсер Барі Алібасов зараз перебуває у клініці у вкрай важкому стандосі не вкладається у головах його знайомих та рідних., рідних і численних шанувальників. Стало відомо, що "батькові" культового гурту 90-х "На-на" стало ще гірше.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Барі Алібасов

Алібасов без свідомості

Стало відомо, що Барі Карімович як і раніше знаходиться без свідомості. Раніше його ввели в медикаментозну кому, а в п'ятницю, 7 червня, лікарі прийняли рішення підключити Алібасова до апарату штучної вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що сталося з зіркою?

Про те, що насправді сталося з Алібасовим, досі точно не відомо. Проте версій, як завди багато. Одні говорять про навмисне заподіяння шкоди продюсеру, інші стверджують, що літній продюсер добряче пив і міг отруїтися незрозумілим алкоголем.

Як розповідав син зірки, Барі Алібасов-молодший, його батько переплутав хімічний засіб, налите в келих з соком. В результаті Алібасов-старший отримав важкі опіки стравоходу і шлунка, а за його життя вже кілька днів досвідчені лікарі борються престижної московської клініки.

Відома співачка Аніта Цой припустила, що Алібасов дійсно міг отруїтися, причому у келиху був не алкоголь, а правжня отрута, однак розпізнати він цього не міг. Колега і подруга потерпілого вважає, що виною тому міг стати похилий вік знаменитості.

Нагадаємо, важкохворий Барі Алібасов раптово переписав свій заповіт прямо на лікарняному ліжку.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині у дитячих садках масово госпіталізують дітей.

Також Знай.ua писав про те, що насправді сталося з Барі Алібасовим: піар-менеджер артиста розкрив правду.