Українська співачка Слава Камінська і її чоловік пластичний хірург Едгар незабаром перестануть бути законним подружжям. Про це передає Clutch.

Чутки про те, що Слава Камінська і її чоловік Едгар, який працює пластичним хірургом, розлучаються, не раз спливали у Мережі. З 2014 року, коли вони одружилися, і у них народився син Леонард, парочку регулярно то "розводять", то "одружують" шанувальники. Проте днями сталося дещо серйозніше, ніж просто чутки. Стало відомо, що на сайті Подільського районного суду з'явилася заява про розлучення подружжя. Едгар Камінський подав на розлучення 19 квітня 2019 року. Перше слухання відбудеться 12 червня 2019 року.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як стало відомо Clutch з анонімного джерела, у сімейному житті на перший погляд зразкової сім'ї українського шоу-бізнесу вже давно все було не так добре, як здавалося. Так, джерело розповіло нам, що подейкували, ніби Едгар Камінський з самого початку шукав дружину, яка допоможе побудувати кар'єру. Наближені люди кажуть, що до весілля зі Славою він залицявся до режисерки Ксенії Бугрімової, але норовлива дівчина не піддалася на провокації.

Інсайдер розповів, що за їхнє спільне життя неодноразово ходили чутки про розбіжності між подружжям і про розлучення.

Нагадаємо, Слава Камінська у ляльковому образі запропонувала шанувальникам погратися.

Раніше Знай.uа повідомляв, Слава Камінська зізналася, як їй пропонували позбавити людину життя.

Також Знай.uа писав, Слава Камінська проміняла чоловіка-красеня на російського шоумена.