Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото в еротичній спідній білизні, примірявши лише біле напівпрозоре боді. Так, артистка позувала в образі з кліпу на пісню "Константа", яку новоспечений чоловік Потап присвятив Насті прямо перед весіллям.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я бажаю вам всім знайти почуття, які будуть вашою константою ❤ ", - підписала кадр Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Ангел втіль!😇🌹", "Красуня😘", "Красива і щаслива!❤️ І навіть в білизні, зовсім не вульгарно, "Ідеальна 😍😍😍😍", "Ти вмієш дивувати! На кожній новій фотографії виходиш все краще."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor".