Марго Роббі - актриса, продюсер і номінантка на премію «Оскар», але точно не секс-символ. Принаймні, вона просить не називати себе так. Про це вона розповіла в інтерв'ю Vogue.

«Я терпіти не можу це слово, від усієї душі його ненавиджу. Я відчуваю себе ідіоткою, кажучи це, адже в світі є речі й гірші, але я точно не секс-бомба. Я не з тих жінок, хто змушує людей захоплено замовкнути, входячи в кімнату. Не знаю, яким словом би мене описали мої друзі, але це точно не «секс-символ», сказала зірка.

Вона закінчила зйомки в «Хижих птахів», де виконала роль Харлі Квінн, а скоро на екрани вийде «Одного разу в Голлівуді», в якому зірка втілила образ Шерон Тейт.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Це був такий дивний виклик. Мені набагато простіше зіграти темного і злого персонажа. З Тонею Хардінг мені хотілося здаватися дуже важкою, ніби у неї обважнювачі на ногах. А тут мені довелося діяти навпаки», — розповіла Роббі.

Нагадаємо, голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" замість Уілла Сміта.

Також "Знай.uа" писав, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".