Зірка третього сезону шоу "Україна має талант" Алла Клішта знайдена мертвою. Про це передає Clutch.

У квітні цього року Алла Клишта з шоу Україна має талант пропала безвісти у Німеччині. У третьому сезоні шоу дівчина дивувала публіку трюками з хула-хупами. Вона навіть поставила рекорд України за кількістю одночасно розкручених обручів. Так, Алла зуміла протримати на собі в розкрученому стані відразу 102 обруча, загальна вага яких склала 20 кілограм. Також дівчина брала участь в аналогічному Україна має талант шоу в Румунії та Німеччини. Після набуття популярності вона стала виступати з німецьким балетом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Алла не з'явилася на плановому виступі в німецькому Франкфурті і після цього її близькі та колеги забили тривогу. Її шукали більше місяця.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

На днях стало відомо, що тіло Алли Клішти було знайдено в річці на південному заході Німеччини. Відомо, що поліція виявила його ще 18 травня, але відразу про це пресі не повідомили. Також за попередньою версією зараз підозрюваним є екс-бойфренд учасниці талант-шоу. Обставини вбивства Алли Клішти також залишаються загадкою. Єдине, відомо, що вбито рекордсменку було до того, як тіло потрапило у воду.

Нагадаємо, помер легендарний український письменник Юрій Мушкетик.

Раніше Знай.uа повідомляв, померла знаменита учасниця шоу "Голос".

Також Знай.uа писав, померла колишня перша леді.