Нещодавно в Україні завершився показ реаліті-шоу "Холостяк 9". Фіналістка проекту з Києва Дар’я Квіткова стала переможницею проекту й отримала належну увагу від Нікіти Добриніна.

Екс-холостяк приголомшив відвертим зізнанням - вони з Дар'єю досі разом. Часто такі проекти сприймають лише, як шоу. Однак як Добринін, та і Дар’я Квіткова підтвердили свої стосунки та розповіли, що ще півроку після зйомок мусили зустрічатися таємно.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер же вони прикрасили обкладинку журналу і відверто розповіли про те, як розвивалися їхні стосунки і що відбувається в їх житті зараз. Микита і Даша зізналися, що відразу після закінчення зйомок стали святкувати разом зі знімальною групою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Микита першим ділом запитав: "Тобі взагалі обручка подобається?". А воно чарівне: не примхливе, акуратне, без величезних каменів. Постійно ношу його. Правда, знімала на три місяці, поки проект був в ефірі", - зізналася дівчина.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Як зізнався дев'ятий Холостяк, це не була любов з першого погляду, і на першій вечірці Дашу, помітили, швидше, його друзі. Він розкривав її для себе поступово протягом проекту, а на побаченні в Єгипті зрозумів, що між ними щось особливе.

"Спочатку бачилися кілька разів в тиждень, потім Даша стала приїжджати частіше, а потім я зрозумів, що хочу прокидатися з нею постійно", - говорить Микита.

Також він додав, що Даша дуже сподобалася його батькам, а їх мами вже встигли стати кращими подружками. Переможниця шоу не залишилася осторонь і також активно продемонструвала свої теплі почуття в соціальних мережах.

"Нарешті це сталося. Стільки переживань та підтримки. Стільки обіймів і розмов. Спасибі, що завжди поруч. Спасибі, що ми пройшли це і наші відносини стали тільки міцніше. Ніхто не підозрює, як мені з тобою пощастило✨ Далі - більше", - написала вона.

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк": "Їсти вдома нічого".

Раніше Знай.uа повідомляв, "Холостяк" Добринін розповів, як добився успіху.

Також Знай.uа писав, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.