Російський актор Сергій Селін, якого багато хто знає по ролі старшого лейтенанта міліції Анатолія Дукаліса в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", детально поділився про те, як пішов від дружини і дитини заради нової пасії, якій на той час виповнилося лише 17 років.

- Хочу сказати мужикам: треба обов'язково довести дітей до певного віку, хай тобі не мила дружина, сім'я, а потім пояснити синові, чому ти це робиш, і після цього піти, - говорив Дукаліс в одному з інтерв'ю.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами артиста, ще в кінці «нульових» його стосунки з дружиною пішли на спад. Він почав зраджувати дружині, "але небагато, чесно", дружина в свою чергу почала гуляти на дискотеках і вести себе неналежно, і тоді Селін остаточно пішов у всі тяжкі.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як говорить "Дукаліс", він до цього кілька разів пропонував розлучення дружині, але вони щоразу мирилися.

Також актор зізнався, що в той же час завів знайомство з дівчиною Анею, якій на той момент було всього 17 років. На першому побаченні дівчина була дуже мовчазною, і Селіну це припало до вподоби, адже тільки їй він зміг виговоритися, а після усвідомив, що закохався в дівчину по вуха.

Він також заявив, що їх перший поцілунок стався лише через два роки з моменту знайомства, а перша ніч — вже після того, як він роз'їхався зі своєю дружиною Ларисою і забезпечив її і сина.

- Він подзвонив мені, коли проїжджав моє рідне місто під час гастролей. В розмові раптом сказав: "Я люблю тебе. А ти мене?" Було шість ранку, я хотіла спати і відповіла: "Так", — розповіла сама Анна.

Дівчина розповідає, що після того, як вона зійшлася з Сергієм, до неї додому приходила його колишня дружина. Жінки "спокійно поговорили" про Сергія, після чого Лариса дала Ганні свій телефон зі словами "Якщо що, дзвони".

Лише в 2015 Сергій та Анна змогли одружитися. "Дукаліс" подарував їй дороге кільце від Tiffany&Co, а весільну подорож вони провели в Домінікані. Зараз вони виховують сина і доньку. За словами артиста, Ганна для нього – це все життя, і якщо вона раптом захоче бути з іншим, то він її нікуди не відпустить.

Нагадаємо, Каменських жорстко дісталося від новоспеченого чоловіка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Переможниця "Холостяка" раптово заспівала

Також Знай.ua" писав про те, що Елегантна Аніта Луценко підкорила серця українців довжелезними ногами