Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі сексуальне фото, яке викликало безліч обговорень у коментарях. А у підписі до світлини Настя розповіла про плани на літо і поділилася мотивацією.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Каменських позує в спокусливому білому бікіні. На її очах оригінальної форми темні окуляри, а кучеряве волосся розпущене і трохи розпатлане. Цей знімок Настя зробила сама з незвичайного ракурсу, вона дивиться в камеру і показує язик, а в руці тримає відерце з ананасом, з якого стирчить трубочка. У підписі до фото Настя розповіла про плани.

"Хлопці, як там ваше літо? Моє у повному розпалі! В першу чергу, я не забуваю про свій список цілей і обіцянок в рамках челенджа #обіцяюзаліто, мета якого мотивувати вас на нові звершення! Одна з моїх цілей в рамках челенджу: знаходити час на себе, навіть при щільному графіку ✅. Цей тиждень у мене дуже насичений і кожен день виступи: Київ, Умань, а вже сьогодні Одеса!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

І такий графік у мене на найближчі три місяці. Крім цього, я регулярно займаюся у спортзалі, готую нові цікаві проекти і створюю для вас нову музику. Але літо ж створене і для того, щоб ним насолоджуватися, чи не так? Тому намагаюся знаходити час для того, щоб просто поніжитися на сонечку і покайфувати. У моєму списку ще багато цілей і обов'язково буду ділитися з вами результатами.

Приєднуйтесь і ви до челенджу #обіцяюзаліто і будемо разом іти до мети. Для цього напишіть список цілей на літо, додайте хештег #обіцяюзаліто і поставте емодзі 👌у вашому пості. Обов'язково підпишіться на @ob_do_promo_ua, адже на учасників чекають круті подарунки від ob", - написала вона.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.