Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Леся позує в дуже дивному і одночасно відвертому образі. На ній небесно-блакитне пишне платтячко з відвертим декольте, з якого ледь не вивалюються груди. При цьому на лице Леся причепила штучну сіру борідку і вусики. Її волосся красиво причесане, а на очах легкий макіяж. Нікітюк відображена в кумедній позі з незвичайним виразом обличчя.

У підписі до фото Леся написала: "Я завела вас? Хто буде моєю тьолочкою? #лесяникитюк #хтозверху2019". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію телезірки.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, що потрібно їсти, щоб світитися від щастя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.