Популярну українську співачку Олю Полякову, яка днями заявила про створення власної політичний партії, не на жарт розлютили шанувальники.

Все через те, що опубліковані в Instagram знімки її дочок Маші і Аліси через скарги дописників автоматично були видалені.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Полякова страшенно розлютилася, адже не могла зрозуміти - навіщо користувачі поскаржилися саме на нешкідливі, на її думку, фотографії дітей на пляжі. У той же час, її відверті знімки такої емоції не викликають. На думку виконавиці, писати негативні коментарі дітям – це аморально.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наскаржилися на мою публікацію з дітьми на пляжі… і пост видалили… Ви у своєму розумі? Instagram кишить інстатьолками різної тяжкості голості, мої оголені фото теж прекрасно існують, а на дітей наскаржилися… Люди, що з вами не так, чому для спокою в душі вам треба жерти один одного? Це діти, вони на пляжі, це нормально! А писати гидоту дорослим людям під дитячими фото ненормально! А давайте напишемо під постом одне добре слово!". Оля Полякова

Нагадаємо, Оля Полякова в екстремальному міні полізла обніматися до гарячого красунчику.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль оголила саму розкішну частина тіла у відвертій сукні.

Також Знай.uа писав, Полякова вийшла на сцену в інопланетному вбранні, фанати сперечаються.