Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку в цей раз опублікувала Лобода, вона позує в короткому сріблястому платті з величезними об'ємними рукавами, які насмішили фанатів. Ця концертна сукня більше нагадує блузку, до якої не вистачає штанів або спідниці. Вбрання ледь прикрило довгі ноги і навіть засвітило чорні труси Лободи. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Світлана відображена в компанії гендиректора російського телеканалу "Муз-тв" Армана Давлетярова. У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Арман! Дякуємо за велику гарну подію! Дякую за довіру і за можливість зробити на сцені те, чого я ще ніколи не робила! Дякую за чесність і за додаткову приємну мотивацію і далі робити те єдине, що я вмію і шалено люблю – мою музику! @arman_dav". Треба сказати, що шанувальники не однозначно відреагували на таку позу Лободи і її вбрання.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.