Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на автомобільній прогулянці з сином, а в підписі до фото розповіла, що її чоловік Юрій Горбунов у відрядженні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Катя позує без макіяжу в легкому спортивному луці. Вона сфотографувала себе на телефон, але її синок потрапив в кадр зі спини. Варто відзначити, що ні Осадча, ні Горбунов не показують обличчя дитини, так і фото з ним публікують вкрай рідко. За словами телеведучої, вона катає сина на машині не часто, зазвичай це робить її чоловік.

"Поки тато у відрядженні, мама виконує автомобільні забаганки. #Porsche #porschecenterkyivairport", - написала Катя у підписі до фотографії з сином. Шанувальники в захваті від такого милого зворушливого фото, а ще більше компліментів дісталося тому, що Катя без макіяжу дуже природна і красива.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.