Поп-діва Мадонна прикрасила обкладинку журналу The New York Times. Нещодавно артистка дала відверте інтерв'ю й додала до нього екстравагантні фото. На них Мадонна дивиться через вертикальний розріз у власному портреті, а на інших фото позує крізь свої архівні знімки.

Мадонна дала відверте інтерв'ю виданню New York Times. Однак після публікації матеріалу артистка заявила, що дуже розчарована у статті й про те, як вона довірилася журналістці, що писала про неї.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Мадонна опублікувала пост, в якому заявила, що "відчуває себе зґвалтованою" після виходу інтерв'ю.

Співачка наголосила, що журналістка, яка писала про зірку, провела з нею "дні, години та місяці". Однак авторка статті, якій випав шанс побачити і вивчити світ, закритий для багатьох, за словами Мадонни, висвітлила нецікаві теми й постійно вказувала на її вік.

"Вона сфокусувалася на тривіальних і таких поверхневих темах, як етнічна приналежність моєї дублерки або тканина моїх штор, і безперервні коментарі з приводу мого віку, який навіть не був би згаданий, якщо б я була чоловіком", – пояснила зірка.

"Мені просто шкода, що я провела з нею навіть п'ять хвилин. Через це я почуваюся зґвалтованою. І так, я можу використовувати цю аналогію, бувши зґвалтованою в 19 років. Це ще один доказ того, що вельмишановний NYT є одним з батьків-засновників патріархату", - додала знаменитість.

Нагадаємо, що культова співачка Мадонна здивувала прихильників новим кліпом: це потрібно бачити.

Також "Знай.uа" писав, що співачка Мадонна після прибуття в нью-йоркський аеропорт імені Джона Кеннеді, намагалася увійти до приміщення інкогніто, ховаючи обличчя під паранжей.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів, що хоче відновити свої поїздки в Україну.