Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на першій фотографії Леся позує у короткій темній сукні з яскравим флористичним принтом. Леся зображена в красивому місці біля води, вона ніби потягується, закинувши руки за голову. Її волосся розпущене і розвиваються на вітрі, а на обличчі легкий макіяж.

На другий фотографії Леся Нікітюк показала себе в дитинстві і своїх батьків. У підписі до свого посту телеведуча розповіла, що вона переробила плаття, в яке на фото одягнена її мама. Тільки от на жінці на вицвілому фото це вбрання довге, а от Леся його сильно вкоротила і прилаштувала поясок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Довгоочікуваний пост про мамине плаття! Ми його трошки перешили. Воно прекрасне. Йому 34 роки... як вам? Гортайте! Тату, тягни свій плащ #лесяникитюк #гардероб", - написала Леся, а її прихильники почали активно обговорювати цю публікацію.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.