Внучка народної артистки Софії Ротару Соня Євдокименко активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, е ділиться з шанувальниками своїм життям та пікантними знімками.

Один з таких нещодавно з'явився на її стоінці в соцмережі, - пише Politeka.

18-річна модель часто радує підписників новими фото зі своїх подорожей по світу, а також з найкрасивіших місць Лондона, в якому на даний момент проживає.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На цей раз Соня Євдокименко похвалилася знімком, на якому позує на сходах в ектсремальному міні. Маленька чорна сукня вигідно підкресила фігуру дівчини. Образ Соня допомонила піджаком та чобітками пісочного кольору.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчина показала себе у всій красі. Шанувальникам одраху кинулись в очі довгі і стрункі ніжки юної моделі.

"Світитися в темряві", – підписала нову публікацію Соня Євдокименко.

Шанувальники онучки Софії Михайлівни Ротару залишили більше шести тисяч лайків, а в коментарях похвалили її та залишили безліч коментарів.

Раніше повідомлялося, що у Софії Ротару почався найважчий період в її житті. Про це неодноразово розповідав відомий астролог Влад Росс. Зокрема, усіх дуже хвилює питання стану здоров'я співачкм, яка останнім часом все рідше почала зявлятися на публіці.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.