Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз активно будує кар'єру і виступає в Росії, вирішила відмовитися від польотів на літаках Sukhoi Superjet-100.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це стало відомо завдяки її райдера, який опублікували в мережі.

В офіційному побутовому райдері у пункті "авіа" зазначено, що артист і колектив не літають літаками "Сухий Суперджет". Вказується також, що співачка віддає перевагу прямі рейси, що виконуються компанією "Аерофлот".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Повідомляється, що крім Лободи деякі співаки також відмовляються літати літаками Sukhoi Superjet-100. Однак не всі готові прямо називати їх імена.

Раніше повідомлялося, що артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ".

"Для мене велика честь і велика відповідальність третій рік поспіль ставати ВАШОЇ «Кращою виконавицею»! Я ішла до цього довго! І я знаю ціну кожній перемозі! Кажуть, у житті є тільки два найважливіших дні: день, коли ти з'явився на світ, і день, коли зрозумів, навіщо. Спасибі за вашу любов. Завжди ваша Lo @muztv", - написала Лобода.

Нагадаємо, Лобода в зухвалому міні знялася в російській рекламі.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода прийшла на російську премію без штанів.

Також Знай. ua писав, що Лобода зробила приємно російським фанатам.